Interieurontwerp

Bent u toe aan veranderingen in jouw huidige bedrijfspand of gaat u verbouwen of verhuizen? Er zijn genoeg redenen waarom u het interieur van uw bedrijf zou willen veranderen.

Heeft u geen tijd om zich te verdiepen in een nieuw interieur en alle mogelijkheden? Of weet u gewoon niet waar u moet beginnen? Ontbreekt het aan tijd en energie om plannen te maken?

Ik help u hier graag bij.

Tijdens een kennismaking inventariseren we alle interieur vragen en wensen. Ik hoor ook graag wat je met de verandering in het interieur wil bereiken. Een ander interieur brengt immers ook een andere sfeer met zich mee.

Wat u van mij kunt verwachten:

Moodboard: Op het moodboard geef ik de sfeer aan voor de bedrijfs- werkruimte.

Ontwerp: Ik teken het interieurontwerp in op een plattegrond of 3D tekening. Hierin visualiseer ik onder andere de indeling, verlichting, meubels, vloer, raambekleding, accessoires, etc..

Kleuren en materialen: Ik geef een duidelijk overzicht van de kleuren en materialen zoals die zijn verwerkt in het interieurontwerp.

Dit ontwerp dient als basis voor de uitvoering van de inrichting en styling van bedrijfs- of werkruimte. Uiteraard kunt u met dit plan zelf aan de slag maar ik kan ook het project voor u begeleiden en zo heel wat werk uit handen nemen.

Heeft u vragen? Ik ben te bereiken op telnr: 06 – 23 98 92 44 of laat een bericht achter op het contactformulier.

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan betekenen?