Woonkamer ontwerp en projectbegeleiding in Assendelft

30 januari 2015

Elke ochtend opstaan, je woonkamer inlopen en denken ‘wow, wat een mooi interieur hebben wij!’ Dat is wat onze woonkamer verbouwing heeft opgeleverd.

Ik ben ervan overtuigd dat zonder Natascha van Just my Style, het niet zo’n compleet plaatje was geworden. We hebben haar de opdracht gegeven dat onze woonkamer ruimtelijk en lichter moest. Natascha heeft de tijd genomen om goed naar ons te luisteren en ons te adviseren, maar ook ons te overtuigen.
Overtuiging was eigenlijk alleen nodig bij de kleuren op de muren. Een donker antracietgrijs hoekje, één stuk muur in taupe en verder ons oude vertrouwde wit. Vooral zo’n hele donkere hoek zorgde vooraf voor wat twijfels bij mij. Maar ik ben zo blij dat we ons hebben laten overtuigen!
Verder heeft Natascha allerlei goede ideeën aangedragen met budgetfijne tips over wat waar te verkrijgen. Van keuken tot kasten, van lampen tot tafels heeft ze ontworpen en ingekocht, ze heeft geluisterd naar onze smaak, ze heeft geluisterd naar onze opdracht en ze heeft er een mooi geheel van gemaakt.
Onze benedenverdieping is af, ik ben zo blij, een fotoreportage in een interieurmagazine zou niet misstaan. Lieve Natas, dank je wel!
Image