Opgeruimd in een mooi huis..

26 september 2016

Bij een groot deel van mijn opdrachtgevers merk ik dat ze enorm druk zijn met werk, kids, familie, vrienden etc. etc. en nergens meer aan toe komen. Dit creëert onrust bij hen. Ze verzanden in rommel, achterstand in administratie, krijgen geen planning meer rond en krijgen hun huis niet meer op orde.. Ze schakelen mij dan in om van hun huis weer een thuis te maken.

Ik ben natuurlijk super creatief en kan ook heel goed helpen met opruimen en structuur brengen maar dat is natuurlijk net niet mijn werk. Hiervoor werk ik samen met Mary regelt het wel. Zo regelt zij samen met jou dat jij alles op orde krijgt en zorg ik voor een prachtig sfeervol en comfortabele plek om te wonen.

Wat Mary je nog graag wil vertellen:

Vaak zijn we bezig met dingen die gebeurd zijn of dingen die nog gaan gebeuren. Onze agenda staat vol met dingen en ditzelfde geldt voor ons huis. Dingen die we graag willen doen, dingen die we moeten doen, dingen die we mooi vinden (of juist niet), dingen waar mooie herinneringen aan kleven, dingen waar we verdrietig van worden.

De kunst is om je zoveel mogelijk te omringen met dingen waar jij blij van wordt. En hoe minder dingen dat zijn, hoe meer tijd en energie je over houdt om er van te genieten. Hier en nu. Want de mooiste dingen in het leven zijn geen dingen. Maar als je niet weet hoe je dat het beste kunt aanpakken, wordt dat best wel een dingetje. Als professional organiser help ik Zaanse Vinexvrouwen die niet meer weten waar ze moeten beginnen met het opruimen van spullen, het bijhouden van hun administratie of het vinden van een gaatje in hun overvolle agenda. Ik maak alles graag eenvoudig en overzichtelijk. Zo kun jíj een bewuste keuze maken en scheppen we samen weer ruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Kijk voor meer informatie over mijn diensten en referenties op www.maryregelthetwel.nl. Je staat er niet alleen voor. Ik help je er bij.

Groetjes,

Mary Regelt het wel

mrhw-logo-geniet