natascha-betjes

It’s me

Ik ben Natascha Betjes-Stegeman, ben 42 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben totaal verslingerd aan alles dat met interieur te maken heeft. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en te ontzorgen en doe dat door verschillende interieuroplossingen te bieden aan mensen die daar geen tijd, energie, kennis of gevoel voor hebben.

Ik ben intuïtief en heb door eigen ervaringen geleerd hoe veel invloed het interieur heeft op je gevoel en dus op je leven. Interieur kan zorgen voor motivatie, inspiratie, rust, ontspanning maar ook voor depressiviteit, vermoeidheid en een gevoel van onrust. Daarom vind ik het belangrijk dat een interieur afgestemd is op jouw persoonlijkheid en het gevoel benadrukt dat hij wil hebben als je thuis of op jouw werk bent.

Ik heb op “De Vrije school” gezeten en daar is de basis gelegd voor mijn creativiteit. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en accessoires zelf te maken, meubels op te knappen, te behangen etc. Inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit het gebruiken van al mijn zintuigen in contact met  mensen, kleuren, de natuur, materialen en diverse inrichtingen en woonstijlen.

Je wilt het beste uit jezelf kunnen halen en comfortabel kunnen wonen en/of werken. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat een interieur je versterkt, voor je werkt en je dus goede keuzes maakt voor kleuren, indeling en materialen. Naast kwaliteiten als creativiteit, doorzettingsvermogen, intuïtie en ondernemerschap beschik ik uiteraard ook over de benodigde kennis over trends, interieur, kleuren en materialen.

Met Just My Style creëer ik dagelijks die sfeer waar mensen blij van worden, ze kunnen relaxen, geïnspireerd raken, zichzelf kunnen zijn en comfortabel kunnen wonen en werken.

Ik doe niets liever !

Mijn motto is “Samenwerken is versterken” daarom ben ik ook coördinator van Bites & Business Zaanstreek.

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan betekenen?