Shopsupport

Lukt het jou niet om de juiste meubels en accessoires te vinden, vind je het moeilijk om te bepalen wat past bij jouw inrichting en kun je moeilijk keuzes maken? Zie je door de bomen het bos niet meer in Interieurland?

Dan kun jij wel wat hulp gebruiken bij het interieurshoppen! Ik help je graag bij het vinden van de meubels, accessoires e.d..

Shop Till You Drop!

Voordat we op pad gaan heb ik me uiteraard al verdiept in jouw interieur stijl en woonwensen. We gaan samen naar die winkels die bij hierbij passen. Ik geef je advies en leg je uit waarom bijvoorbeeld juist “die ene lamp”, “die kast” of “dat karpet” zo goed past bij jouw woonwensen en jouw huidige meubels en accessoires of waarom het juist zo goed past bij jouw nieuwe inrichting en/of interieur stijl.

Shop Till You Drop! … Toch liever niet?

Ben jij niet van het shoppen en ga je liever niet op pad? Ik kan ook alleen voor je op pad gaan om die spullen te kopen die jouw huis “af” maken. Van te voren overleggen we en verdiep ik me uiteraard in jouw wensen en huidige situatie.

Wat is het resultaat van ShopSupport?

Na een dag shoppen (al dan niet samen met mij) ben jij in staat om jouw woon- of werkruimte in te richten en/of aan te kleden met prachtige items.

Uiteraard kan ik je na het shoppen ook helpen bij het stylen van jouw woon- of werkruimte met jouw nieuwe aankopen.

Wil jij hulp bij de inrichting van jouw woning?

 

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan betekenen?