Interieurontwerp

Ben je toe aan veranderingen in jouw huidige woning of ga je verbouwen of verhuizen? Er zijn genoeg redenen waarom jij jouw interieur zou willen veranderen.

Weet je niet goed welke stijl bij jou en jouw huis past? Heb je geen tijd om je te verdiepen in een nieuw interieur en alle mogelijkheden? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen?

Hulp is onderweg!

Ik kan jou helpen bij het maken het ontwerp en geef je zo beeld van jouw nieuwe interieur. Ik ontwerp een interieur dat bij jou en jouw woonwensen past.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismaking inventariseren we al jouw interieur- en woonwensen. Ik hoor ook graag wat je met de verandering in het interieur wil bereiken. Een ander interieur brengt immers ook een andere sfeer met zich mee.

Wat ik voor je maak:

Moodboard: Op het moodboard geef ik de sfeer aan voor de woonruimte.

Ontwerp: Ik teken het interieurontwerp in van de woon- of werkruimte. Hierin visualiseer ik voor jou onder andere de indeling, verlichting, meubels, vloer, raambekleding, accessoires, etc..

Kleuren en materialen: Ik geef je een overzicht van de kleuren en materialen zoals die zijn verwerkt in het interieurontwerp.

Dit ontwerp dient als basis voor de uitvoering van de inrichting en styling van jouw woonruimte. Uiteraard kun je met dit plan zelf aan de slag maar ik kan ook het project voor je begeleiden en je heel wat werk uit handen nemen.

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan betekenen?