Een stukje over mij en waarom ik Just My Style heb opgezet

17 februari 2014

Zit jij lekker in jouw vel in jouw woon- of werkomgeving?

Ik heb zelf ervaren hoe het is om niet lekker in mijn vel te zitten in mijn eigen huis. Ik kwam ‘s avonds thuis van mijn stressvolle baan. Thuis was het een zware klus voor me omdat ik alleenstaande ouder was.. Kortom op alle fronten had ik stress en ik had geen fijne plek om te kunnen ontspannen. Ik zat niet lekker in mijn vel in mijn eigen huis.

Door de onrust die ik voelde en doordat ik altijd een fascinatie heb gehad voor interieur, kleuren en materialen ben ik zelf aan het veranderen geslagen in mijn huis.

olijf boom in wit intereur

Doordat ik mijn interieur zo aan het veranderen was ervoer ik ook hoeveel invloed de werkelijke ruimte en licht hebben op het gemoed. Kleuren, materialen, verlichting en inrichting bepalen voor een groot gedeelte hoe jij je voelt in jouw woon- of werkomgeving.

Ik heb de kleuren en accessoires van mijn interieur meerdere keren veranderd en merkte daardoor een groot verschil bij mezelf. Ik voelde me goed als ik thuis was, ik kon de stress van mijn werk achter me laten en genieten van het thuis zijn met mijn kind. Ook mijn kind voelde zich beter en rustiger in ons nieuwe interieur.

Dit gevoel wil ik aan iedereen kunnen geven. In mijn werk hoor ik vaak; “Ik voel me weer thuis in mijn eigen huis” of; “Nu haal ik het beste uit mezelf als ik aan het werk ben!” Hier doe ik het voor! Dat was mijn motivatie om te starten met Just My Style! En dit is nog steeds mijn grootste passie!