Alles aan kant voor de Open Huizen Route!?

25 augustus 2014

Op 4 oktober aanstaande is het weer zo ver.. De Open Huizen Route.. Dit is het moment om jouw woning te laten zien aan een groot publiek en deze dus hopelijk te verkopen

Maar hoe kun je jezelf nu het beste voorbereiden op deze dag? Hoe zorg jij er voor dat jouw woning op valt tussen het oerwoud van alle te koop staande woningen? Wat zijn de voordelen van jouw woning en hoe benadruk je deze? Wat doe je absoluut niet op deze dag? Dit zijn zomaar een paar vragen die waarschijnlijk door jouw hoofd spoken. Ik kan in deze blog natuurlijk niet al jouw vragen beantwoorden maar ik heb wel een aantal algemene tips die ik je wil geven. Hopelijk helpen deze jou bij een goede presentatie van jouw woning.

  1. Zet een paar uur voor de bezichtiging alle ramen open en laat het goed doorluchten zodat uw huis lekker fris ruikt.
  2. Verwijder alle producten van huisdieren en zorg dat zij op tijd het huis uit zijn.
  3. Ga nog even met de stofzuiger door het huis en voeg hier eventueel een daarvoor bestemde geur capsule toe.
  4. Zorg dat het toilet schoon en fris ruikt en verwijder de toiletborstel, prullenbakje en voorraad toiletrollen.
  5. Ook inbouwkasten mogen bij een bezichtiging geopend worden. Denk hierbij vooral aan voorraad- en/of kelderkasten en meterkast.
  6. Zorg dat uw badkamer er ook perfect schoon uit ziet.
  7. Maak op de slaapkamers alle bedden strak op.
  8. Verwarm uw woning indien nodig op een aangename temperatuur (20 á 21 graden).
Just My Style. De sleutel tot snelle verkoop!

Just My Style. De sleutel tot snelle verkoop!

Heb je na het lezen van de tips nog meer specifieke vragen dan kun je uiteraard contact met mij opnemen. Per telefoon kun je mij bereiken op: 06-23989244 en per mail ben ik bereikbaar via het email adres:  info@justmystyle.nl.

Ook geef ik, bij voldoende belangstelling, op 10 september as een workshop verkoopstyling in Krommenie. Klik op deze link voor meer informatie over de workshop.