7 februari 2017

Wat is de kleurtrend van 2017

 

In deze blog informeer ik jullie over de kleurtrend van 2017.

In 2017 gaan we de kleur blauw heel veel tegenkomen. Volgens Flexa is de Kleur van het Jaar S0.10.50 / Denim Drift. Denim Drift en het ondersteunende kleurenpalet geven een frisse kijk op het leven. Een prachtig, eenvoudig te begrijpen kleurenpalet en toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig. De kleur blauw kom je in het dagelijkse leven al heel veel tegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lucht en de niet te vergeten jeans.

Er is een kleurenpalet samengesteld uit verschillende tinten blauw.Afbeelding1

Deze kleuren reeks wordt ook wel het ‘familiepalet’ genoemd.

Deze kleuren zijn makkelijk te combineren en toe te passen. Blauw, toegepast in verschillende verhoudingen en een variatie van lichte en donkere tinten, kan de sfeer in een kamer totaal veranderen. De blauwgrijze kleur is tijdloos en veelzijdig waardoor het zich aan elke omgeving kan aanpassen en het laat je met een vernieuwde blik naar de meest simpele dingen in huis kijken.

Wil jij graag weten hoe deze kleur in jou interieur toegepast kan worden en kan je mijn hulp daar wel bij gebruiken? Ik help jou graag. Maak telefonisch of via de mail een afspraak met mij (06-23989244 of info@justmystyle.nl).